Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frukost på sängen

vi somnade aldrig
blott drömde vi vakna
vi njöt varandra
stundom

natten var aldrig där
för vi levde
där skuggorna inte nådde
våra unga hudar
vi brände oss aldrig
när vi lekte med elden
men den växte

och gick inte kontrollera




Fri vers av Fredric
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric