Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal vänskap

Jag skickar en svala
till dig min kära
Som under sina vingar
en hälsning bära

Där står det så ömt
om alla drömmar jag drömt
Ack, så många
att jag nästan glömt!

Du och jag har tynat bort
vi äro utav annan sort
I andra liv, i andra länder
lärda av en dåres händer

Och även så i denna tid
en vacker svala jag sänder
Vänskap ska ej fästas vid
liksom hjärtats bränder

En liten romans, en sista dans
sedan lever jag
som om du inte fanns
Hjärtat mitt
har spetsat ditt
Färgen är röd
för mig är du död




Fri vers av Edith_
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_