Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du läser inte detta förrän om två veckor, och det känns skönt. Om då vore nu skulle jag tveka till att skriva. Nu är jag invaggad i en bubbla av trygghet. Du kommer inte åt mig, du vet inte var mitt sinne är. Sen är det försent, och det måste vara så.


Telefonen ringde igår eftermiddag

Nu har det hänt igen,
hela världen snurrar.

Vad var det som hände?
Hur kan du göra så här?

Det är en konst
att få den sköraste sträng
att darra

En konst att skapa vibrationer
som omvälver och lever om
men samtidigt är ljudlösa
så ingen annan hör

Du kan skrika eller vara tyst,
du kan stirra eller blunda
Det spelar ingen roll

Du rubbar hela min värld
bara genom att finnas


Tänk om du visste
vad jag tänker just nu

Tänk om du visste
vad som hänt med mig

Då, då kanske din värld
också rasade samman
precis som min just gjort

Tack för att du berör mig,
min älskade vän.




Fri vers av Io
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io