Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår 2, Det är så jag säger det


Förhoppningar och regnbågar

"Ser du regnbågen?"

"Nej..."

"Men ser du den inte?"




"Om jag svarar nej, vad händer då?"





"Ingenting tror jag. Men titta vart jag pekar!"



(Snyftningar)



"Men..."


"Jag ser den inte!"

"Den är så vacker..."




"Kan du beskriva den för mig?"




"Självklart"




Fri vers av Freckles
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-09-13 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freckles