Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgräs 5



Vänd dig om och gå
om du talar falskt
Men värm mina frusna fötter
inatt
om du talar sant
Om du är mannen
låt mig bli kvinnan
när föreningen är fullkomlig
så blir livet tillsammans lycka
Vi blir rika
i våra sinnen
Kärleken blir riskfri
I våra ögon lyser
bekräftelsen
på att vi lever
njuter
andas
Varje inandning
betyder
att jag vill äta dig
för att du ska stanna kvar

Kicki Karlén




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 240 gånger
Publicerad 2005-10-11 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén