Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"It's just [?] and violence, melody and silence, [all along the chaosline]." "Det finns djup [kärlek], som löper i [genom allt], och ytlig, som går ytligt under huden."


Fyrkanter, oändligt många [under, inuti].



baby,

MIN HUD BRINNER

säg,

MIN HUD BRINNER MOT DIG

dina andetag mot min hals

ALLA FÄRGER BLÖDER SAMMAN

mina andetag mot din hals

ALLA FÄRGER BLÖDER SAMMAN FÖR DIG

mina läppar mot dina

ALLA VENER VRIDER SIG

omkring och om varandra mot

ALLA VENER VRIDER SIG DJUPT UNDER MIN HUD

alla miljoner känslor från en dag till nästa

UNDER, INUTI

älskar,

UNDER, INUTI

säg älskar,

DU FINNS TIOTUSEN METER UNDER, INUTI

under, inuti

MIN HUD








Fri vers av Johannes
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-14 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker du beskriver "galenskapen/ kärleken/att älska" på ett eget sätt och det är svårt att uttrycka sådant utan att det låter klichéartat eller något man hört oräkneliga gånger. gillar som fasen!
2009-09-14

  Karl den store
Åh, bra! Som en tryckvåg, den drog mig med sig.
2009-09-14

  Ms Lovecraft
Rapport Rapport Rapport Rapport Rapport Rapport
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes