Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har missförstått det hela



Ensamvarg, ja det låter ju fränt
men så är det också du som
äter ur i våra sopor. Pucko !!




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 12:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att dväljas i den andres dräck
är inte så käckt
att våga vara den man är
då är man automitiskt ensam
för den man då är
vill ingen flock husera
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real