Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författare Inga-Lena Ekström Tycker denna text är så vacker och vill sprida den vidare


Min vän




Vem är du min vän som flyger förbi?
Har du ej tid att stanna?
Vi har inte setts sedan i fjol.
Du är dej inte lik, min vän.
Vad var ditt namn?
Säg var det Vänskap du hette?
Om du är min vän så stanna till.
Säg hur mår du nu för tiden?
Jag vill så gärna prata lite.
Sätt dig här vid min sida.
Tag min hand och se mig i ögonen.
Säg, ska vi ta en promenad?
En liten tur i skogen.
Ta dig tid för det finns inget
som är så viktigt som att odla som vänskap.
Utan underhåll och vård dör den.
Vårda dina vänner och var rädd om dem.
Stanna upp och bry dig om!




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-14 13:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vårda dina vänner och var rädd om dem.
Stanna upp och bry dig om!"

Suverän.
2009-10-27

  genni VIP
Viktiga ord här, kram
2009-09-14

  mare VIP
Mycket sant...viktigt..
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP