Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ängel


citronfjärilens solgula vingslag
är för mig lika vackra
som

den vackraste av änglar

men när hon
ler


finns inget vackrare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-10-11 07:29



Bookmark and Share


  SofiaN
Ååååh! Så fint! Tänk att få höra de orden... ja! Just DE orden:)
Leenden är personliga och ja, de är människan!
2005-10-11

  Cris
Superfin . Enkelt och får en touch av fräschet och sprödhet genom liknelsen med citronfjärilen.
2005-10-11

  kath
kärleksvacker, det vackraste som finns ...
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP