Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks garderob


armarna kramade benen
som kramade huvudet

hon gömde sig i garderoben
under en tunn bomullsfilt
och blundade hårt

för en liten stund fanns bara fröken mörk
och hennes känsla av total ensamhet

den känslan kände hon igen
och

där var hon trygg




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-10-11 07:38



Bookmark and Share


  JMR
Gillade din fröken mörk.....du har ett mjukt men rakt sätt att formulera dig på som gör dina ord sköna att läsa.
2005-10-11

    ej medlem längre
Jag förstår henne, det gör jag, stackars fröken... *suckar uppgivet*
2005-10-11

  kath
fröken mörk är sann i den bild du visar henne i ... hon håller hela vägen när jag läser om henne ... hon känns konsekvent .... går framåt på en väg man kan förmoda är hennes ...

du målar en väldigt fin bild av hennes vistelse i ensamhetens trygghet ...
"armarna kramade benen
som kramade huvudet"

de inledande raderna beskrivr resten så väl ...
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP