Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig J


10000 timmar

med tvekande röst
- Var det detta du ville?
ditt folk
kommer
någonstans ifrån

alla röster
låter som
cigaretter

och om du kan suga
sug nu
sug nu

tänk om man kunde latin
play me a fucking song

10000 timmar
bortkastade

åttio ögon stirrar på mig
vi mäter varandras sorger
för ingen nytta
detta nya liv
kan bli min själs död

för jag undrar - varför?




Fri vers av Jonathan Mattebo Persson
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson