Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/9-09, Grekland


på torget


Elis Johansson drack en öl på torget
såg ut över staden som varit hans hem
sedan inbördeskriget utbröt
han träffade en ny kvinna varje sommar
och cigaretterna hade han alltid i fickan brevid
plånboken och visst var han framgångsrik så


en man som gick över torget
vaggade fram såg sig omkring som
en hungrig reptil
hängde på en mur och levde på att
han en gång varit bartender härikring




Övriga genrer av Membran
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran