Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20/11 - 09, 844


FM/PH

Natten att bli förvirrad
för de lovade varandra
just inget
camelfärgad och Nyåker stoltserade
med en bunt nya vägpinnar
han slog de mörka timmarna iväg
whiskey musik
: uppvaknade som en ny bekämpare
av kulturmoderniseringen
Bara det att afghanistansk hasch
var billigare och inte skulle de äta
marmelad i december
Han sa att de möttes där lyktorna korsar ben
och hon följde
blind nu och
natten att bli förledd




Fri vers av Membran
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 23:19



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''Natten att bli förvirrad
för de lovade varandra
just inget''

just dom raderna känner jag är väldigt bra.
dom får mig att fundera över om lycka kanske enbart kan uppnås genom att inte lova varandra någonting?

väldigt bra skrivet, gillar din styckeindelning väldigt mycket - känns som om det flyter på väldigt bra
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran