Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28/1 -10


Ramla hårt

och han frammanade åter en närliggande kollaps
satt mot en vägg tuggade sina nagelband under ytan
förstod denna inte
och en horisont tog form bakom hornbågar
- av lampor
och kanske var det så
denna älskade för mycket sina
inte ens bundet ihop samman
döda ditt hjärtas varma
ett förlorat (eller undanstoppat) register
återkom där
han visste inte vad han kämpade krampaktigt för




Fri vers av Membran
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran