Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100420, "Frau D."


Kära D

gatorna är de samma
liksom barnsben
ett krikonträd som om sommaren bar
frukt fulla av tankar
eftertraktade var de
det är vackert i slutgiltiga strålar
ett glas rött allena
åkte dit förnimmelser överröste en kropp
plötslig sammandragning invid tårkanaler
tänkte det kan vara fint att se




Fri vers av Membran
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-29 16:48



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Vacker denna, känner snart krikonträden blomma och fjärilar hämta nektar ur blommmorna!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran