Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13/9 -10, 844


barnen

barnen kastar sten igen
du springer ut genom dörren
den har fått en spricka
viskar
ber dem passa bollen
för all del ta en karamell
barnen tycker du är konstig
stannar upp
vänder om




Fri vers av Membran
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran