Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tant gul - en superhjältinna


hon vandrar sakta mellan hyllorna

lilla tant gul
en parant pikant
och sexig liten tant

det finns ingen
som kan stressa hennes nyfikenhet

glasögonen sitter lite lätt på sned
och bakom deras ljusgröna yta
glittrar det av okynnighet
och

okuvligt trots

skvallrar gärna högt och länge om olika saker
och fantiserar gärna fram nytt pratmaterial
om det inte finns något bra för stunden

hon har måhända ett alltför vulgärt yttre
men hon är en pensionerad hjältinna
och de får vara lite som de vill

superhjältinnorna




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-10-12 06:56



Bookmark and Share


  Andasin
Ha, ha! Nu framträder hon ännu bättre, har även sett henne på bild. Pikant är rätta ordet.
2005-10-12

  Arowana
Ja pikanta tanter kan vara hur härliga somhelst, bevisar livslustens 'oboxbara' karaktär.
2005-10-12

  Daniel_78 VIP
håller med, charmigt!
2005-10-12

  Andasin
En och annan Tant Gul finns det där ute... charmiga på sitt vis i sina egna små inskränkta världar. Intressant beskrivning.
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP