Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Poesi

Poesi
Vanliga jävla känslor
inlindade i sockervadd

Hat och kärlek
Höljda i skimmer
av förvillande formuleringar
Upphöjer sina objekt
så ärligt att de ljuger
Klär av
skalar av

Hur kan något så smyckat
vara så naket?




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 431 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-16 01:27



Bookmark and Share


  Fairytale
Bra skrivet!
2009-12-10

  lodjuret/seglare VIP
härligt uttrycksfull och småförbannad text som inte precis gullar med poesin utan fastmer ställer fanskapet mot den berömda väggen, bra skjutet från en träffsäker höft mot helfigur
texten förtjänar följaktligen sina trenne pistolpipor i lakritz
2009-09-21

  Jack E. Gladh VIP
Poesi är något som måste träffa sitt mål
någonstans, som om alla medel är tillåtna
men ändå inte. Beröra. En lek med känslor.
Ändå respekt någonstans. ”Så ärligt att de ljuger”
är en fingervisning. Tänkvärt skrivet. Fast jag
själv har svårt att ljuga när jag är ”het”. Så lite
klumpigt blir det ibland. Du skriver bra.
2009-09-20

    Sabina Ericsson
Håller med tidigare.
Bra skrivet.

Sanna ord. ^^
2009-09-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
ju naknare desto bättre, som alltid
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén