Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll på tv




Ligger på din bädd
Kåt Varm och avklädd

Skötet är fuktigt
brösten bara står
Men knappt en reaktion jag får

Så jag smeker mig själv
flämtar ditt namn
Försöker förföriskt
locka dig till min famn

Din blick flackar mellan
en dataskärm och en TV aparat
HUr kan du avstå
nåt så underbart

Jag ormar mig
och slingrar mig
Tror att du snart ska falla dit

Men du föredrar män
i knästrumpor
Fy fan vilken nit




Fri vers av svävaren
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-10-11 13:17



Bookmark and Share


  Eduardo
hihi.... känner igen mig... hmmm... som mannen alltså....

härligt skrivet!
2005-10-11

  Markattan
Ha, ha, kul skrivet!! Tur att man hittat en fotbollsointresserad karl... :o)
2005-10-11

    ej medlem längre
Haha, på gränsen till under bältet igen på poeter, men visst fick du mig att le, igenkänningsfaktorn är rätt så hög
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

svävaren