Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090916


Min själsliga outfit

Månflicka lyckligt
smeker himmelsvid äng
lapar dagg

sån är jag

ensam glädjevråk på bördig slätt
converseskor och piercad nos
sollycka

sån jag är

morgondansar med håret på ände
kysser godmorgon med kavataste blick
djuphopp ibland
tyst vakar nere
tar själv stegen upp

väntar solsmekt höstax
dess huvud omringlad
med klubbens cigarettrök

för jag bär höstlöv på min hjässa
bredvid näcken dansar hett
Min själsliga outfit

det är bara sån jag är





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är sån du är...perfekt!
2009-09-17

  Catharina Edin VIP
Jätterolig att läsa - så infallsrik och BRA!
2009-09-16

  Hawk
Att vara den man är, är inte alltid lätt. Men jag tror att vi alla har en inneboende leklust och det är så dikten känns.
Lekfull och full av liv!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP