Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bregott.



Du har ju sagt att
jag är smöret på
din macka, före bäst före datum
len och fyllig.

Förtstå att det kan göra en nöjd när

Man är grå, fet
och gammal.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 10:26



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Bara för det temat ska du få en opublicerad parzifalism, som var för tokig när den skrevs i somras som handlade om att bregottkossorna förtjänade att turista vinslott mer än odrägliga turister (vissa av dom)
men du gillar ju att skratta

kossor och bregott istället för en å annan bigott
beresta runt slott i Bernaise
lyssnande till bebop

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP