Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med mer än lovligt hämtad inspiration från Stefan Sundströms "Häst utan tyglar". Cornelis sista mening; Häst utan tyglar som vägen minns, ta mig till landet som inte finns. Om han inte kan så får jag jag vara omdöme. Ge en sommaräng.


fast han inte kände nåt

min farsas kropp var jävligt tung
jag var klen liten och ung
på nåt sätt fick jag ner han i sin säng
det fick bli hans sommaräng
fast han inte kände nåt
så tänkte jag; "det gör han gott"
fast han inte kände nåt
så tänkte jag; "det gör han gott"




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje