Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I spegeln av ett blad


Något sjunker sakta
du anar, men ser inte vad
känner endast vindens drag av en innebörd
speglat i ett nyss nedfallet höstblad

någon står nära, på det tredje trappsteget
gömd bakom en grön pelare
vid en teater spunnen av drömmar
tämjer sin rastlöshet,
skor om en flock galopperande hästar

vet att allting färdas, flyter
om inte upp så bort någonstans
driven av tidens årtag

lägger sig till ro i ett utsett hörn












Fri vers av _Mian_
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 19:04



Bookmark and Share


  noname_realmind
Urläcker rubrik! Fastnar också för de där raderna...

"vet att allting färdas, flyter
om inte upp så bort någonstans
driven av tidens årtag"

*me like very mucho*
2009-09-16

  Fredrik P. VIP
fångas framförallt
av följande universella strof
/vet att allting färdas, flyter
om inte upp så bort någonstans
driven av tidens årtag/
tack, vännen!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_