Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förra veckan var det du som dog

tänkte att det skulle ta slut här,
precis här

har inte sparat tillfället som vissa sparar
en champagneflaska,
men det regnade ju i alla fall idag

förra veckan var jag lycklig och
förra veckan trodde jag att sånt inte
förändras över en vecka,
men jag har ju å andra sidan alltid
varit så abstrakt

tänkte inte på att människoben inte är starkare än
vissa misstag,
och förra veckan var det någon som
slängde sitt misstag rakt in
i din bröstkorg och
förra veckan så var det faktiskt du
som dog

så jag korkar upp det här tillfället
just här,
inte lagrat i olycka särskilt länge men
eftersmaken är ändå stark

och jag skålar med mig själv och tänker att
mina ben inte kommer att hålla för
vissa misstag heller
och så halkar jag ner för stenarna och
försvinner dit du försvann




Fri vers av blomsternätter
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 21:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
dikten lämnar inte mitt sinne orört
väl fångat!
2009-10-03

  LenaJohansson VIP
bra text
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter