Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka ljusa..

Den som inte
gått igenom mörkret
svårighetens väg..
förstår inte till fullo
livets ljusa...













mare




Fri vers av mare VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-19 22:31



Bookmark and Share


  Mila
Tack! Mycket bra.
2010-12-21

  Niclas Petersson VIP
Din text är en av mina absoluta favoriter här på Poeter...
Gillar. Väldigt, väldigt mycket.
2010-05-15

  peter markurth
vacker stark
2009-09-25

    wildrosen
vackert och tänkvärt
2009-09-23

  Maria T
Nog är det skönt när livet
ljusnar efter en mörk period
2009-09-22

    ej medlem längre
så fin :-)
2009-09-22

  * Ammi *
sanna tänkvärda ord
2009-09-21

  thyra
Kloka ord, väl värda valet. Fint
2009-09-20

    Tea Alex
Undrar om det verkligen stämmer, vissa människor verkar besparade från svårigheter. Men, vem har sagt att något egentligen är rättvist...
2009-09-20

  Peter Jr Eriksson
det är sant !
2009-09-20

  etthjärtaäralltidrött
En sanning att ha till tröst.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP