Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen










Idag var hon en varg
som bara hade en önskan

att få sätta sig och yla


från den högsta platsen i
hela urskogen skulle ekot
fortplanta hennes ylande





det behövde inte nödvändigtvis
ske under stjärnor i nattmörker


en människa som kände sig
som en varg ylade lika gärna på dagen



hon slumrade till en stund

när hon vaknade kändes det inte
lika angeläget att få yla


däremot såg hon fram mot att få bekanta sig med vargen








Övriga genrer av Bim
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 12:28



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Så väl du får orden att gestalta känslor! Jag ler i värme; en underbar dikt!
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim