Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älva från förr

Hon är en älva från förr,

med vingar i den fagraste nyansen av vit.

 

Hon kastar röda rosor, bevarar törnen kvar åt ödet.

Jag försöker komma så nära, så nära så jag kan känna hennes vallmo kinder.

 

Andetag efter andetag, ett kliv för en evighet,

försöker vänta ut min ensamhet, vänta på mirakel.

 

Men mitt mirakel hade fastnat i hennes pärlemor vingar,

som ett alexanderhugg i bakhuvudet.

 

Med de ögonen, känner du dig inte magisk?




Fri vers av Sofiapoema
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-10-11 19:23



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Jovisst! Självklart gör jag det när jag läser en sån här underbar dikt!

:)
2007-05-16

  Amalia Santesson
:O :O väldigt väldigt bra ^^ helt fantastisk. gillar den väldigt mycket. :D :D vacker.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema