Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kyssa regnet

dina himlar faller över
 mig     
dina tårar smeker
mina kinder

jag stannar
blundar   
kysser salt regn
farväl




Fri vers av Fredric
Läst 338 gånger
Publicerad 2010-01-17 00:15



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vacker text med mkt känsla...
2010-01-17

  desperado
Vacker.
2010-01-17

  Blåbäret
vet inte om den är mer tröstande eller inkännande...fin är den i allafall...mycket fin...
2010-01-17

  [FrökenGoulash]
Fint, känns som om texten kommit ur bilden, eller tvärtom
// K.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric