Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var över tjugo år sedan senast






Tankarna gick förbi
som vandrare utan brådska

kunde hon bevara den känslan
så tog hon sig igenom dagen


idag skulle hon få besök

det skulle bli en återförening
av tre goda vänner som
tappade bort varann och lät åren gå


hon kände hur vandrarna raskade på
och visste att kunde hon inte bromsa
tankarna så skulle besöket kunna gå om intet


hon blundade och hade lärt sig att det
fanns inga olämpliga tillfällen när det
gällde att träffa vänner


tankarna kom till ro och släppte fram glädjen

varm och tillitsfull såg hon fram mot mötet




Övriga genrer av Bim
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du berör mig med ditt diktande, så mänskligt och jordnära.
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bim