Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- kär - lek



hon ville ge dig allt
du aldrig tog emot
men senare  
var tvungen att äga

så vem, tvivlar du på nu?







Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 21:51



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
alltid på mig själv, sånt ändras aldrig.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo