Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min missbrukande dotter, I mina mörka rum.


I morgon


Längtan



bävan.



Vad ska jag möta och vem?



Tick
Tack
Tick


Hur förlorade jag.

Och ibland räcker inte orden man är
alldeles
ihopsnörd av


Hopp.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-19 22:34



Bookmark and Share


  steffie
Hopprt finns alltid hos oss,
och tårarna med.
2009-09-21

    Max Poisé
Gripande...Bra!!
2009-09-21

  Eva Langrath VIP
Ord som berör starkt detta envisa hopp som vi bär för våra vilsebarn.
2009-09-20

    Maria Vildblomma
Jag blir djupt berörd!
2009-09-19

  Lindalou
Oerhört stark dikt..
2009-09-19

  Miss Mod
Yrre, kära, känner Ditt modiga hopp.
2009-09-19

  etthjärtaäralltidrött
Ger rysningar, av sorgen du skriver.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP