Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens stjärnor..

Mörkrets tid är
på nytt här
alltid redo att inta natten
målar himlavalvet med sin färg
för att synliggöra stjärnornas
glimmande ljus..














mare




Fri vers av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-19 23:07



Bookmark and Share


    wildrosen
Bokmärkes, så vackert...
2009-09-25

  Maria T
Visst är stjärnhimlen vacker
en mörk natt ute på landet
där inga andra ljus stör.
2009-09-22

  Peter Jr Eriksson
gillar!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP