Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade T.


trygghet

jag berättade min livhistoria för dig
och även om den är ganska kort
så jag aldrig haft det så svårt med orden

jag stod där och bara såg på dig en stund
och när jag var helt säker
på att jag kunde lita på dig fullt ut
så började jag nästan gråta

aldrig förut har jag känt mig så trygg
i en annan persons armar
som jag när jag stod där i din famn

aldrig trodde jag en känsla kunde vara så länge
men jag kan fortfarande känna dina händer
vilande mot min rygg,
"värmer bara min händer" - sa du
men sen släppte du inte
även fast du var varm nog att inte frysa


det vara flera dagar sedan
men känslorna är lika starka ändå
för du och jag är menade
att vara tillsammans


jag känner det på mig.




Fri vers av elinmaria
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-20 20:03



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Finkänsligt beskrivet om tillit men oxå smärtsamt om ovissheten om den finns kvar. Jag vet..tror kanske ändå det var bra att våga. Fin poesi!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria