Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
evighet är en livsfråga utan svar.


om någon säger att "livet bara flyter på", så ljuger dom nog omedvetet.


det kommer komma dagar
då vi faller ner och landar
på botten i en bottenlös grop

det kommer komma stunder
då vi önskar att allting vore annorlunda
att man kunde förändra på som hänt
och göra det gjorda ogjort

det kommer komma tillfällen
då vi skulle vilja stanna tiden
och vara kvar just där och då föralltid


det kommer komma dagar
då du önskar att ditt liv vore annorlunda
att du valt en annan väg, en bättre väg
då du mest av allt skulle vilja gå under jorden
dö bort från allt och alla, och inte finnas mer

det kommer komma dagar
då du ger upp för att du inte orkar mer
då du gråter tills det blir kanaler i kinderna
och du inser att ingen av dina vänner
verkar bry sig innerst inne
att ord bara är ord, och inget annat.


det kommer komma den dagen
då du inser att du måste resa dig upp
damma av dig ditt förflutna
och ta det långa steget före det andra
in i din framtid, som ligger i dina händer



för imorgon är alltid en annan dag




Fri vers av elinmaria
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-20 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria