Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telegramdikt

snälla skicka mer kärlek på posten 

sängen är så vilsen och tom och mina nya lakan ser ensamma ut

i morgon laddar jag ensam brödrosten

jag är stolt jag hatar att att ringa och fråga om det är slut 

du skulle ringt mig förra veckan och denna

du skulle skrivit mig ett kärleksbrev

men jag antar att du tappat din enda penna

och att telefonlinjen blivit skev

jag väntar nog en vecka till på dig

som jag gjort nu i alla dessa år

jag måste tro att du vill behålla mig

annars kommer jag att fälla en tår




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-10-12 01:30



Bookmark and Share


    Evelyn
åh, så är det ju. väntan på den älskade.

ditt skrivande känns rent.
2005-10-14

  Maya
Tragiskt nog är det oftast kvinnan som väntar...längtar...och väntar i alldeles för många dagar. Var rädd om din tid, den kommer inte tillbaks! :)
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén