Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värm mig


älskling värm mig

värm mig under dina händer
och låt våra tungor dansa i en kyss
under tiden vi

smakar på kärleken






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-10-13 18:07



Bookmark and Share


  kath
längtansvarma är dina ord ...
2005-10-13

  Andasin
Härlig, livsbejakande, enkel!
2005-10-13

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Varm och god och kärleksfull i tonen om än inte så märkvärdiga ord.
Tar den till mig ändå och njuter !
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP