Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ser dem och läser och förundras..


Löpsedlar

 







Jävla segt
som en Hällström
så jävla banalt utan mening
ord utan minne
en råttfälla slår igen
och allt blir tyst
döden väntar i ryck
Sug ut de sista

Såg du löpsedeln
det du inte fick se
Och de snackar doft
och färger på tapeten
senaste jävla tvprogram
vem fan såg de
Vem fan tittar

Såg du löpsedeln,du gjorde och
alla djävlar tittar
jag läser löpsedlar
nått fel med de
men jag ser inte verkligheten
gjorde du
Du vet verkligeheten
den i tvn
där folk går i djungeln och lider
med snus och cigg
rökning förbjuden i studio
och lider ätande mask

Såg du löpsedeln .
Och alla gotläningar är dubbade tyskar
gotlänskan är såld ,författaren såld
Sverige är sålt
och någon amerikansk Anka skulle fan bli portad
Jag läser löpsedlar och tittar med ett öga
Skäms,ryser och skäms

Läs löpsedlar och du vet allt
om läget i Sverige
allt du vill veta...

Allt du bör veta?




Fri vers av Gryft
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft