Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-09-22)


Presterar eld

Sträcker jag mig så når jag
med höger hand
din blossande kind
medan vänster
fångar din
högerhand
och presterar
eld.

Låter du mig verka
denna gång
friktionsfritt
utan gnissel
överför
hundra gigabyte
värme.

Till dig.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 14:08



Bookmark and Share


  noname_realmind
Att prestera eld är inte dåligt!

Kul liknelse där med gigabyte, he he...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn