Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är en ros?

För den insatte,
en hel vetenskap.

För den sjuke,
ett hängiven uppmuntran.

För den passionerade,
bara kärlek.

För den döde,
ett tecken på vördnad.

För mig,
ett lösryckt svek med tusen taggar.




Fri vers av Attila
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila