Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens kontrast


de röda löven
skapar så fin kontrast

mot de gula och de gröna

och ut ur dessa kungligheters kronor
flyger tjocka fåglar på lätta vingar

hösten till mötes




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-10-12 09:17



Bookmark and Share


  JMR
Så ser hösten ut hos mig också....
2005-10-12

    ej medlem längre
och den här blir upphöjd i och med din egen massakrering :)
2005-10-12

  Daniel_78 VIP
jag måste kommentera detta..

de röda löven
skapar så fin kontrast
mot de gula och de gröna

hösten är det vackraste! MEN så uttjatat..
ish samma gul/röda varje gång, blott
med liten variation,
ish, ja så måste det vara
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP