Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstmassakern


den lilla gula
högljutt mordiska

gräsklippartraktorn

som kommungubbarna
blir så kåta på av att köra

massakrerar alla uttjatade
färggranna poetiska höstlöv

och jag kan inte låta bli att skratta




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 866 gånger
Publicerad 2005-10-12 09:56



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Häftig och bildframkallande
2005-10-13

  himlens hemlighet VIP
ah toppen...mörda höstens magi bara...gillar!
2005-10-13

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Inte jag heller! Inte när jag läser den här dikten, var så säker :)

Vilken rå dikt! Det behövs, mitt bland alla höstlövshaikuer...
2005-10-12

    ej medlem längre
FAVORIT på en gång blir den här Hans!
2005-10-12

  Daniel_78 VIP
FEMMA
Hoppas nu bara att Detta blir redaktionens val,
så vi slipper alla vackra, men tjatiga, höstlöv
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP