Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Olärd Lärare

 

 

Kråkfötter stryper auktoritetens gömda hals.

De obegåvades skampåle används som pekpinne .

Tripp, trapp, trull, tre rapp över fingrarna.

Inget att samtala om, det är bara att lyda.

Osynliga knivar rakt in i våra brutna själar.

 

(Ljuva Samhälle, det härliga ljuva samhället!)

 

Det spelar ingen roll om du har polo tröja...

Vi kommer att hugga tillbaka,

 Rakt upp och ner.

Blotta strupen, När tiden kommer...

 

( Ljuva Revolution, den härliga ljuva revolutionen!)

 

- Ser  inte magistern att allt går runt?!

-  schhh! , Magistern sover...

 

God natt Världen, God natt Kärleken!




Fri vers av "Dempa"
Läst 439 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-23 13:21



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
kraftig
bra.

början är perfekt,
dina ord är så
talande, så
gripande.
2009-12-02

  Eaglemountains VIP
STARKT!
2009-10-26

  Havsbris
ojjj...

det var mycket i detta
du... ;o))))

rebellen och tänkare,
som en kär vän skrev
en dag ...

påmminer mig de
senaste nyheterna och
stadens tillstånd här
och där... Hit och dit

Komplexa och enastånde
rader, djupa fulla av
sarkasm och ironi ;o)))
En annan dimension och
andra sidan av samma
mynt, speglet och verklighet,

Bravo!!!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"