Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-09-23)


Den där A. Anka

Jag häpnar.
Var har hon hjärntvättats?
Jag sitter bara och gapar.
Och på måndag ska visst visas hur hon skäller på sina barn när de inte gör som hon vill, hur ungen gråter och vill bli tröstad och hur hon vänder ryggen och skäller ännu mer.
Barnflickan är det visst synd om, för hon tjänar så väldigt lite, en månadslön som kan liknas vid vad Ankan lägger på krimskrams på en dag. Eller hur var det hon sa?
Och kvinnans roll är att leka tjänstejon åt sin äkta make. Och makarna i Sverige är såååå mesiga - byter blöjor, lagar mat och dammsuger. Fy sådana kvinnosysslor! Vill han fyra gånger om dagen så är det bara lägga upp sig eller alternativt att gapa och svälja. Det är tur det finns barnflickor som kan ta hand om barnen mellan alla heta, passionerade stunder.
Det är ju tur att det finns sådana som hon, synd bara att de så sällan öppnar sig, ty jag älskar att reta mig på såna här Ankor och annat löst folk.

Nu ska jag hänga familjens tvätt, dammsuga lite och så laga middagen som ska stå på bordet då maken kommer hem!

*visslar och går*




Fri vers av Stjärnregn
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-23 16:35



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ljuvlig satir! *djust löööve it*

Hon har antagligen hjärntvättat sig själv. Som en bra ursäkt till sig själv, för det icke-liv hon lever. Det är det jag alltid har sagt - man kan inte lita på Ankor. Särskilt inte Rikus Knösus Ankor. *asg*
2009-09-24

    ej medlem längre
*skrattar* jag har inte sett programmet men förtått av tidningarnas rubriker att hon "gjort bort sig"...
I staterna och i andra länder oxå för den delen, finns det mycket kvar att önska vad gäller jämlikhet och kvinnosyn, inte minst bland kvinnorna själva, för var börjar man om inte hos sig själv?
Skönt skriver du!!!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn