Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-09-24)


Skiter i Spotify

Inte bryr jag mig om multikontroller
eller Spotify.
Foppas comeback eller Zlatans uppvisningar
bekommer mig inte.
Inte heller fräser jag över helikopterrån
eller somaliska pirater.
Jag skiter i "Tinas cookalong" och vad sjutton
är "Kändisdjungeln"?
Trender och mode kan andra ägna sig åt
och väderprognosen gör detsamma.

Men du berör mig.
Alltid.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 09:12



Bookmark and Share


  noname_realmind
Äkta Livskänsla...
What else is there, worth striving for?... ;)

(allt utanför det är BULLSHIT)
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn