Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

Bitar av mig, bitar av dig
likt två pusselbitar
vackrast var för sig


Hur vi än roterar
sammansmälter vi ej
tvång kan förena oss
vi ser bra ut på håll

Synas vi nära
blir det uppenbart
exciterande glipor
vi hör inte ihop

Bitar av mig, bitar av dig
likt två pusselbitar
vackrast var för sig









Fri vers av Lindan
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-22 10:40



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
härligt,
"Bitar av mig, bitar av dig" - gillas verkligen
skön rythm och flyt i texten
och härligt ordval

roterar, bit av mig, exciterande

ja..som sagt, gillar!
2005-11-30

  almqvizt
Mmmmmm så bra skrivet.........härligt
2005-11-20

  SMÅLAND
Bitar av mig, bitar av dig
likt två pusselbitar
vackrast var för sig

- Verkligen både fint o snyggt. detta gillar jag.
bra jobbat!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan