Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-09-24)


repeatfunktion



Du är utrustad
med repeatfunktion
märker jag.

Om och om igen
far du genom
min skalle.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 15:21



Bookmark and Share


  noname_realmind
Finns MÅÅÅNGA såna, med repeatfunktion... ha ha...
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn