Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två simtag

sakta rörde vi oss
i den sjö där du föddes

hordar av nätter hade jagat oss länge

vi fann ingen lycka i ängeln i fönstret längre
hon hade svikit

vi hade svikit

kanske kom dagen åter till natten

ett simtag till, jag vänder mig om

du är borta.




Fri vers av Kapten M.
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-12 16:22



Bookmark and Share


    Nils W
... bra ...
2005-10-16

  Janjohan
"i den sjö där du föddes" .... poetiskt. Minsann.
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.