Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förlorares egenskap

Min ilska är en förlorares egenskap
som kroniskt används på fel ställe
den bakåtkammning som någon får
är alltid summan av skräp
som överfyllt
mitt skåp.

För väl är min förmåga
att utrycka mitt
förlåt.




Fri vers av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé