Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Science Fiction

Fördjupad och insjunken i tankar...Jag njöt av tankarna, jag njöt av din fiktiva närvaro...

Vill kunna komma ihåg...Även om bilden av dig suddats ut, jag har fragment av ditt utseende kvar, och jag minner din doft som om den fanns hos mig nu!

Vetskapen om att vi aldrig kommer att bli två, är så stark och så uppenbar, men tanken är min egen och den rättigheten har jag kvar, och ingen kommer at den ifrån mig. Du är min oas av fina tankar, som får mig att må bra....Du är min skattkammare fylld av de dofter och minnen jag behöver för att överleva min vardag.

Att tankar kan värderas så högt?...Att ens fantasi kan spela en sån avgörande roll, är nästa på gränsen till patetiskt. Men det kommer inte finnas någon som tar dessa små guldkorn ifrån mig...För jag kan tänka när jag vill...Och i mitt huvud har vi ett liv tillsammans...Du och jag...Rakt in i fantasins värld.....

Jag VILL aldrig att det ska bli verklighet, för då suddas dessa tankar bort, jag vill att du ska fortsätta vara i min drömvärld, för där gör du störst nytta...

Jag ska låta mina tankar leva med mig resten av mitt liv, och dessa följer mig och lyfter upp mig när jag som mest behöver det...

Fördjupad och insjunken i tankar...Jag njöt av tankarna, jag njöt av din fiktiva närvaro...




Fri vers av Max Poisé
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 09:18



Bookmark and Share


  LEVerEra
som sagt"... kolla in LEVerEra på motesplatsen.se........... om du KÄNNER för det ... vallet är ditt: lycka-*#%¤&? Kolla... så kanske du förstår :-)
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé