Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RELEASE Me!

SNÄLLA SLÄPP UT MIG!!

Min egen spegelbild är så självklar, så uppenbar att jag vet varje steg jag tar, jag vet vad jag vill åstadkomma, jag vet vad som händer när jag öppnar nästa dörr. Solen lyser upp mitt vinterbleka ansikte och jag strålar av livsglädje.

Er spegelbild av min själ är en helt annan, ni ser en person som är rädd för konflikter, som hellre springer än illa fäkta, en person som inte kan GRÅTA ens när mitt liv kantras av olyckor och missär. Er spegelbild skapar en självuppfyllande profetia, en person som jag hatar mest av allt annat...JAG vet att att jag är en DIAMANT, månne lite oslipad, men ack så vacker, så innehållsrik och med ett framtidshopp.

SNÄLLA SLÄPP UT MIG!!!

VAD ÄR DET NI HAR SKAPAT...Jag är inte denna hemska människa, jag är bara en fängslad själ, ett offer för andras skeva världsbilder. JAG uträttar UNDERVERK OCH MIRAKEL, men ingen ser dom...För jag är förpassad in ett FACK som är helt igenbommat, låst och inbrottssäkert.

JAG har ägnat tiotusen dagar åt att försöka fly från den bild som NI HAR AV MIG, men ju mer jag flyr, desto klarare blir min fasett, desto klarare blir ER bild av mig. OCH den existerar inte..DEN FINNS INTE..Den är bara summan av andras VÄRDERINGAR...

SNÄLLA SLÄPP UT MIG...!

SOM FRI kommer jag att vara denna människa som regerar lycka, godhet och framtid..LÅT inte bilden och rykten förstöra den livsbild som faktiskt existerar inom mig...NI KAN BARA NI VILL...Jag är allas dröm av en värld i harmoni. Den dröm som du själv bar på men som andra fängslade in, och idag är du stöpt i samma form som alla andra...Ingen är mer unik än någon ANNAN!!

SNÄLLA SLÄPP UT MIG...!!!




Fri vers av Max Poisé
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 09:30



Bookmark and Share


  ramblinroses
ja, Max.... vad ska jag säga....?????

tårarna rinner när jag läser din text här

jisses....

återigen är det som att du ser in i mitt hjärta

det är så BEFRIANDE på nåt sätt att se!!!!
.... att fler fattar hur det kan vara!!!!

tack för dina ord
2009-09-25

    ej medlem längre
Välskrivet!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé